RiittaKlemettiLilja

Pettyneen Juhannuspuhe

Koskaan koko elämäni aikana en ole yhtä murheellista päivää vielä elänyt! Se mitä oli, ei tule koskaan takaisin, ei muuten kuin ehkä jos koko EU kaatuu joskus.

Aivan muutamien vuosien kuluttua ovat kaikki Suomen luonnonvarat pohjavesiä myöten velan panttina yksityistettyjä! Kun EVM:n määräämiä summia ei voida maksaa, tulee komento: "Yksityistäkää, onhan teillä se ja tuo mitä yksityistää!!!" Niin sanottiin Kreikalle ja niin sanotaan Suomelle. Ne tuntemattomat täyttä syytesuojaa nauttivat illuminaatit eivät tule olemaan tyytyväisiä ennenkuin joka ikinen euromaa on yhtä putipuhdas kansallisesta omaisuudesta.

Ei ole oikeastaan enää mitään syytä pitää 200 kansanedustajan eduskuntaa. Viisikymmentäkin riittää valmistelevien virkamiesten lisäksi toimeenpanemaan direktiivejä, loput ovat täysin turhia elättejä.

EU:n liittovaltio on valmis luultavasti jo ensi vuonna, aivan kuten on suunniteltu.
EU:n komissio päättää mitä lisäaineita syöt ruoassasi, viljeletkö geenimanipuloitua vai et, vai saatko viljellä mitään edes kotipuutarhassasi. Komissio kertoo mitä rokotuksia sinun on pakko ottaa, mitä hoitoa saat ja mitä lääkkeitä sinun on pakko syödä. Tulevaisuudessa fyysisen sairauden perusteellakin voidaan antaa pakkohoitoa.
Sinut voidaan määrätä kantamaan sirua tai matkapuhelinta että sinun askeleitasi voidaan seurata.

Tulet menemään siihen maahan mihin työvoiman liikkuvuudesta huolehtivat sinut määräävät, tekmään sitä mitä käsketään. Entiset kansat kun on saatava mahdollisimman nopeasti hajalleen että vältettäisiin turhia vastaan pulikointeja.

Älä kuvittelekaan että olet turvassa itse ja lapsesikin omaisuutesi avulla. Sen omaisuutesi käyttöoikeus pystytään koska hyvänsä sinulta epäämään, laittamalla sinut vain rikolliseksi epäiltyjen listalle. Siihen ei tarvita minkäänlaista näyttöä epäilyksille, vain se listalle siirto. Silloin et nosta pankkitililtäsi edes elämiseesi rahaa ja mitään aikamäärää ei ole olemassa milloin sinut vapautetaan syytöksistä. Sille epäiltyjen listalle voit aivan hyvin päästä vääränlaisten mielipiteidesi takia, sellaisten jotka löydetään nettihistoriastasi tai puhelimessa sanomistesi perusteella.

Kertokaa kotikoivullenne näin juhannuksena hallituspuoluelaiset kansanedustajat nyt siitä vastuunkantamisestanne, ideologioistanne, köyhistä ja porvareista. Koettakaa vierittää kaikki Kataisen ja Urpilaisen syyksi, vaikka heilläkin oli vain yksi ääni, saman verran kuin teilläkin kansanne kavaltajilla.
Suomen koivut itkevät vastaukseksi sinulle.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

15Suosittele

15 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (48 kommenttia)

Käyttäjän AnteroTossavainen kuva
Antero Tossavainen

En ole minäkään viettänyt näin murheellista päivää. Menneet sukupolvet, jotka uurastivat ja sotivat tämän maan eteen kääntyisivät haudoissaan jos tietäisivät tämän petoksen.

Käyttäjän PetriLagus1 kuva
Petri Lagus

Meidät on myyty kansainvälisille rikollisjärjestöille vastuuttomien omaneduntavoittelijoiden toimesta.
Yhdyn suruun.

Käyttäjän raffu kuva
Rafael Rantala

Näin se menee.
Nyt voitaisiin syyllä ajaa eduskunta alas, vaikka ensi alkuun kuitenkin 100 edustajaan, jota määrää ehkä kansanedustajatkin ymmärtävät. Miljardin ja miljoonan erosta suurin osa ei tajua mitään.

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Se edes lohduttaa että on teitä kanssasurijoitakin. Kiitos niistä. Vaikeaa kyllä vielä edes käsittää kaiken sen seurauksen laajuutta, mikä edessämme on. Sittenkään sitä ei pysty käsittämään vaikka tämä on tiedossa ollut jo koko EU:ssa mukana olon ajan.
Voi onnetonta maata ja sen selkärangattomia päättäjiä.

Teemu Tilaeus

Olet aivan oikeassa, Riitta hyvä!

Hintana on isänmaa ja jokainenhan tietää, että huijarit ja hullut Suomen vapautta nakertaa.

Käyttäjän AnitaNurmi kuva
Anita Nurmi

Tämä kirjoitus jää historian kirjoihin totuutena tulevista ajoista.
Kiitos Riitta <3

Käyttäjän marjukkakaakkola kuva
Marjukka Kaakkola

Kyllä hiljaiseksi vetää. Pääseekö näistä veloista ja ikeistä ikinä enää eroon millään konstilla. Suora demokratia olisi auttanut tähänkin, sillä kyllä on väärin että vain muutama ihminen saa päättää Suomen tulevaisuuden. Ja samaa mieltä että ne 200 nappulanpainajaa ovat turhia, nehän tekevät vain mitä ylhäältä käsketään.

Käyttäjän MikaTiihonen kuva
Mika Tiihonen

Kataisen hallitus tulee jäämään historiallisten munausten museoon, kun nämä laskut tulee maksuun.

Osa kansaa vielä elättelee toiveita, että tämä onnistuu ilman minkäänlaista maksua.

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Marjukka. Olen aivan samaa mieltä että Suora demokratia olisi se ainoa ollut mikä olisi luultavasti Suomenkin pelastanut.
Hallitukset eivät koostumuksiltaan vastaa kansan tahtoa koska yksikään puolue ei sitoutuvasti ennen vaaleja sano millaisessa hallituksessa he suostuvat olemaan.

Suorassa demokratiassa tulisi se sama 1/3 osa jättämään äänestämättä kuin nytkin. Loput joutuisivat paneutumaan asioihin paremmin että pystyisivät äänestämään ja sen hyvin suuri osa tekisikin. Ei voisi olla salaisia asiakirjoja koska ne olisi pakko julkaista kansalle että voisivat ottaa kantaa.

Mielestäni on täysin turhaa sanoa että kansa ei ole tarpeeksi valistunutta osatakseen äänestää. Kansa ei ole tyhmää, itseään he eivät pettäisi samalla tavalla kuin heidän edustajansa heille tänäänkin tekivät.

Käyttäjän marjukkakaakkola kuva
Marjukka Kaakkola

Riitta Klemetti Lilja, nimenomaan noin. Suomalaisilla on lukutaito ja kirjojen ja lehtien lukeminen maailman huippua, elämme tietoyhteiskunnassa jossa lähes kaikilla on internet käytettävissään, koululaitoksemme pärjää pisa-tutkimuksissa, ammattikoulutuksemme ja sivistystasomme on monella tapaa korkea ja osaamme kyllä ottaa asioista selvää muodostaaksemme mielipiteemme.

Mutta demokratiaa meillä ei ole.

Vielä. Melkein toivon, että hallitus ja eduskunta jatkaa edelleen valitsemallaan tiellä, jotta todella riittävän moni ihminen avaisi silmänsä ja ymmärtäisi että asiat voi hoitaa toisinkin kuin nykysysteemillä ja kaikkien puolueidenkin sisältä tulisi vaatimus suoraan, eli todelliseen demokratiaan.

Käyttäjän Farzad kuva
Farzad Moghaddam pour

Marjukka,

Minun mielestä sinä jotenkin vääristät asiat pinnallisesti.
Siis ne nappulapainajat ovat kansan valittuja, joten jos jokin on mennyt pieleen, onhan se kansan oma asia, eikä voi syyttää kansanaedustajaa, joka on päässyt sinne jostain syystä.
Siis demokratia ei koskaan ole ollut täydellinen systeemi, mutta sen kautta samalla kun voi asentaa virkamiehiä tai päättäjijä, niin voi myös kaataa ne pois, kun ei olla tyytyväisiä heidän työhön.
Eli kansa itse vaihtakoon valtion tai kuten sinä sanot nappulanpainajat!

Käyttäjän marjukkakaakkola kuva
Marjukka Kaakkola

F M: Eduskuntavaaleissa ihmiset halusivat nimenomaan äänestää sellaisia ehdokkaita, jotka suhtautuvat tukipaketteihin kielteisesti:

http://www.kansanmuisti.fi/opinions/portugal-vote/

Kysymykseen "Suomen kuuluu jatkossakin tukea taloudellisesti ahdinkoon joutuneita EU-maita". (Ylen vaalikone 2011) 136 eduskuntaan päässeistä ehdokkaista vastasi EI. Vain 56 oli sitä mieltä, että Suomen kuuluu jatkossakin tukea taloudellisesti ahdinkoon joutuneita EU-maita.

Mutta jo kun Portugalin tukipaketista (eli ensimmäisestä tukipaketista) äänestettiin, jakauma oli lähes täysin päinvastainen. Ja samoin Espanjan tukipaketista ja nyt tästä EVM:sta.

Ei napinpainajien vaihtaminen auta mitään, sillä ne painajat painavat aina sen mitä puolueen johto käskee.

Siksi pitää vaihtaa systeemiä, eli niin, että kansalaiset voivat HALUTESSAAN viedä jonkin asian kansanäänestykseen. Esimerkiksi tämä EVM on sellainen asia, jonka laskun me maksamme kaikki, siksi meidän kaikkien olisi pitänyt saada siitä päättääkin.

Etkö sinä F M kannata suoraa demokratiaa?

Käyttäjän Farzad kuva
Farzad Moghaddam pour

Marjukka,

Jos kysyt minulta, niin minä haluan, että mieluummin joku järkevä, kaukokatseinen ja johdonmukainen DIKTAATTORI mieluummin pyörittäisi maan, kun hauras ja horjuva DEMOKRATIA, joka ei pysty hoitamaan asioita hyvin!
Demokratia, kuten aina tapaan sanoa, ei ole sitä täydellistä systeemiä, mutta kun meillä ihmisillä on vielä plajon matkaa siihen asteeseen, johon minä, sinä ja moni muut pyrkivät.
Katso itse ympärilelsi. Suurista ja tärkeistä asioista ei puhuta melkein yhtään mitään, mutta SUVIVIRSISTÄ ja PAKKO ruotsista puhutaan enemmän, niin kuin täällä kaikki on ihan YEES, ja vain nämä pienet asiat ovat jäljellä.

Hyvää Juhannusta kuitenkin. Ei muu voima Saakelin hornan kurjuutta voita, kuin suuri sydän ja virtaava huumori ;)

Käyttäjän marjukkakaakkola kuva
Marjukka Kaakkola

F M: "Jos kysyt minulta, niin minä haluan, että mieluummin joku järkevä, kaukokatseinen ja johdonmukainen DIKTAATTORI mieluummin pyörittäisi maan, kun hauras ja horjuva DEMOKRATIA, joka ei pysty hoitamaan asioita hyvin!"

Voi sentään. Suomi on historiassaan ollut diktaattorinkin alla ja nyt on kokeiltu kohta vuosisata tätä edustuksellisen demokratian ihanuutta. Eipä ole kumpikaan Suomessa toiminut vaan horjuneet ovat.

Nyt alkaisi olla viimeiset hetket kokeilla jotain muuta ennen kuin meidät on lopullisesti nyljetty, syöty ja haudattu kasvottoman EU-diktatorismin alle, eikä kukaan missään ole kertonut ainakaan parempaa ratkaisua, kuin että kansalaiset itse saisivat mahdollisuuden päättää asioistaan.

EI kaikesta, tietenkään, tarvitsisi pitää kansanäänestystä, kansanedustajat ja hallitus toimisivat aivan kuin tähänkin asti, mutta TARVITTAESSA kansalaisilla pitäisi olla mahdollisuus käyttää veto-oikeuttaan ja viedä jokin asia kansanäänestykseen.

Nyt olisi ollut sellainen paikka.

Käyttäjän Farzad kuva
Farzad Moghaddam pour

Marjukka,

Minulla on yhdessä kirjoituksessni otsikolla: "Miksi suomi ei olisi kotimaani", kerrottavia ja pyydän sinua lukemaan se, jos ennätät.
Ytimekkäästi vain sanon, että jokainen hallinto, politiikkajärjestelmä ja yleiskulttuuri on kuin peili, jossa näkyy koko kansa!
Anteeksi, että tässä Juhannuksena niin kätkeria heitän, mutta vika ei ole kovin kaukana ja s epitää löytää maan sisältä.

Mahtavaa Juhannusta.

Käyttäjän RistoLahnalampi kuva
Risto Lahnalampi

Koska edukunnan enemmistö saa tehdä hulluksia, voin minäkin kirjoittaa hörhö ajatukseni. Velat menee pian nollille saman tien kun lansivaluutat romahtavat. Samassa rulijanssissa Suomineito pääsee psygopaattien kynsistä kuin Eesti Neuvostoliitosta. Pnkkiirikopla (13) aikoo perustaa uuden rahan (AMERO) Enemmistö 7miljaarista imisestä ei luota enää heihin (kiitos netin) Ollaan ensi vaihtotaloudessa nollaveloissa ja sitten tulee uuden maapallon talous ja ihmiskunnalle Kultaaika. Autetaan toisiamme ja itsekkyys ei ole muotia. Nyt pitää kerätä netti occuby DEPT joka vaatii lama-ajaksi kaikkien maksujen jäädyttämisen. ÄLä maksa mitään liike
Jokainen pysyy asunnossaan maksamatta vuokraa tai velkaa ja korkoja

Kari Ahlava

Itsenäisyyden ja vapauden konseptin ymmärtäminen vaatii älykkyyttä. Vapaus edellyttää työtä, oppimista, paljon vastuunkantoa.

Monet ovat hakeutuneet vapaudesta pois, mm. Neuvostoliitosta Amerikkaan loikanneet ihmiset muuttivat takaisin, koska ei ollutkaan sitä vanginvartijaa, joka käskee kaikesta.

Tämä on suruliputuksen paikka Suomelle. Ei ole mitään lohdutusta, kun on tälläiset nulikat päättömästi allekirjoittamassa itsenäisyyden oikeuksia muille vähintäänkin yhtä osaamattomille tahoille.

Ja se verkkosukkalikka on Luxemburgissa malttamattomasti halukkaana kirjoittamaan nimensä takaajaksi alle Espanjan pankkiirien vekseleihin, joita nämä eivät pysty maksamaan ilman yhä uusia ja uusia tukia.

Käyttäjän Farzad kuva
Farzad Moghaddam pour

Riitta,

Uskon ja ymmärrän huoliasi, mutten ole niinkään pessimistinen, kuin sinä.
Minun filosofiani on ollut aina se, että asiat loppujen lopuksi järjestyvät hyvin tai paranemisen suuntaan ahjautuvat, mutta tietysti töitäkin pitää tehdä niiden eteen.
Maailma ja monet maat erityisesti paljon ja paljon pahempia kausiakin ovat näjneet ja ohittaneet, joten ei nyt tarvi pilata ainakaan Juhannustasi ja tyrkyttää itsellesi synkkää ja ankeaa elämää!

Hyvää juhannusta toivottaen parempi elämä kaikille ihmisille!

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Hyvää Juhannusta sinullekin Farzad!
Toivottavasti pääset juhannuskokolle jonnekin, saunomaan tuoreen koivuvihdan kera ja grillaamaan jotain mistä itse pidät. ;)

Käyttäjän Farzad kuva
Farzad Moghaddam pour

Tein sentään jotain hyvää, kun avasin huulesi hymyyn ;)
Kyllä töissä meillä oli grillijuhlat ja kotonakin oma sauna on käytössä ja mukavia seurojakin on luvassa.

Muista tämä minulta Riitta; ei mikään muu voima voita saakelin hornan kurjuutta, kuin suuri sydän ja virtaava huumori.
Sen olen kokenut ja sanon sydämestäni, joten älä luule runoilevani ;)

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Jos elän pitkään, niin joskus tulen tapaamaan sinut Farzad. Tätä mitä tässä ketjussa jankutan et selvästikään ymmärrä täysin, mutta aikanaan ymmärrät ihan varmasti. Et edes aavista miten hyvin ymmärrän sinua kun itsekin olen maahanmuuttaja, vaikkakin vain lähes täysin saman kulttuurin omaavassa naapurissa. :D

Käyttäjän Farzad kuva
Farzad Moghaddam pour

Riitta,

Ymmärrän, ymmärrän ja ihan varmasti ymmärrän, mitä olet kirjoittanut tai sanomassa, mutta minä yritän sanoa, ettei sekään ole se maailman loppu ja jos me ihmiset luolasta lensimme avaruuteen, niin tästäkin hässäkästä selvitään. Ihan varmasti selvitään kun ihminen on SUURI olento.

Edelleen mukavaa juhannusta :)

Petteri Sahinjoki

Niihin kommentteihin, että “Meidän on pakko tehdä leikkauksia ja suorittaa vyönkiristystä.”

Tässä vastalause:

Valtiovallalla ei ole enää minkäänlaista hallintaa rahaan. Valtiomme ei voi luoda rahaa, se ei voi devalvoida tai revalvoida, koska kierrossa olevan rahamäärän hallinta on yksityistetty pankeille.

Ja ainoa tapa miten ja kuinka pankit laskevat rahaa
liikkeelle, on luotto. Tämä tarkoittaa sitä, että kierrossa oleva rahamäärä on jonkun ottamaa ja kuluttamaa velkaa. Ja tämä taas tarkoittaa sitä, että kaikella rahalla on
olemassa täsmälleen yksi suunta: takaisin pankkiin.

Kokonaisuudessaan tämä meinaa
sitä, ettei ole olemassa sellaista määrää työtä, tuotantoa, leikkauksia, yksityistämistä, veronkorotuksia jne., joilla tästä taloudellisesta ahdingosta voitaisiin kaivautua ulos.

Tällaisessa järjestelmässä on täysin merkityksetöntä kuinka paljon, vähän tai kauan työtä tekee; kierrossa oleva rahamäärä ei kasva senttiäkään.

Tässä järjestelmässä pankista lainattu raha luo tuotannon arvoa vastaavan tulon.

Elämme siis järjestelmässä, jossa ilman velkaa ei ole rahaa. Ja ilman rahaa ei ole taloutta. Sairaus on rahan syntymekanismi, kaikki muu on vain oiretta tästä. Paranna sairaus ja oireet katoavat.

(Sorry, oli ihan pakko pistää tämä tähän. Pahoittelen.)

Lähde:

Täällä

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Älä Petteri lainkaan pahoittele koska tuo kertomasi on totuus. Käsittääkseni nyt sitouduttiin siihen että sitä rahan luomista ei Suomen osalta enää pystä muuttamaan vaikka haluttaisiinkin. Eurosta irtaantumisen mahdollisuuskin vietiin varmuuden vuoksi suomalaisten ulottuvilta. Kun ekonominen päätösvalta on luovutettu tuolle EVM:lle niin ei niitä varmasti huvita vapaaehtoisesti sitä takaisin luovuttaa.

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

On kyllä oltu aika hiljaista miestä tämä päivä vaikka lapset vietiin Linnanmäelle...
Kiitos tekstistä Riitta.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Yksi asia on selvää, tai oikeastaan kaksi:
1) Pitää tehdä jotakin.
2) Itte pitää tehdä, sitä ei voi sälyttää "muille" ja odottaa, että "muut" hoitaa homman kotiin.
-------------------

Jos heitän tällaisen löysän ehdotuksen:

Tapaamme "lääneittäin", eli kaikki, jotka asuvat 100 km:n sisällä tapaavat toisensa.
Täällä Turun suunnalla (Parainen) on käytössä puutarhani ja tietsikkani yms. Tai keksitään joku keskeisempi paikka - jos löytyy.

- Perustamme siis 'paikallisia' aivoriihejä ja mieteitään mitä? ja miten? voidaan tehdä/edetä.
- Jokainen riihi kerää kaikki ehdotuksensa paperille, minä avaan tälle kokonaisuudelle omat nettisivut.
- Teen sivustoille myös videon/videot siitä, miten voisimme käyttää hyväksemme Skypeä ja muita tietsikkavälineitä/ohjelmia.
- Teemme myös postituslistan. [Minulla on muutamia kavereita, jotka eivät halua toimia omalla nimellään, mutta he voivat tehdä uudet s-postilaatikot mallia "Arska123(ätti)gmail.com". Ohjeet videolla.]
_______________________

Jostakin tällaisesta voisi aloittaa. Vai kuis?
Riitta asuu muistaakseni Pohjois-Ruotsissa(?), mutta voinee jossakin välissä tulla Suomessa käymään? Tosin parillakympillä saa videonettikameran jossa mikrofoni, joten kyllähän 'personalliset' neuvottelut voi tehdä hyvinkin pitkälti Skypen kautta.

Heitelkää tänne ideoita.

Ja jos haluatte yhteyttä; kirjoittanette minulle: Henry.Finland@gmail.com

Kiitos Riitta!
Kyllä se tästä ja hyvää Juhannusta kaikille.
Älkää ryypätkö suruun, vaan uuden alun kunniaksi - esim. simaa.

Henry

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Kiitos Henry kaikista ideoistasi, niissä sitä ytyä vasta onkin. En asu Pohjois-Ruotsissa, vaan Etelä-Ruotsissa läntisellä Jöötanmaalla Göteborgin ulkopuolella maaseudun rauhaisassa syleilyssä.

Nuo ideasi ovat aina mainioita ja niin tämäkin. Kansan pitäisi tajuta yhdistäytyä tärkeimpien asioiden ympärille, oli puoluekanta mikä hyvänsä. Asiat tärkeysjärjestykseen, koska mikään ei ala yksilöstä ja hänen toiveistaan siitä miten kehityksen pitäisi mennä, kehitys ei yleensä tottele kenenkään toiveita.

Harvalla on niin vedenpitävä metodi olemassa etteikö jollakin toisella olisi sitä vastaan yhtä pätevät argumentaatiot. Monta aivoa ajattelevat AINA poikkeuksetta paremmin kuin yhdet ainoat.
Siksi Henry noiden ajatusriihien ideoiden on hyvä kohdata muita. Jos jossain on joku vahva tyyppi joka on ottanut omakseen yhden suunnan ajamisen läpi kivien ja kantojen, niin toisessa ehkä päinvastainen tyyppi on vakuuttunut jostain muusta.

Kaikista mielipiteistään kannattaa pitää kiinni, kunnes joku toinen on vakuuttanut sinut jostain vieläkin paremmasta!

Käyttäjän marjukkakaakkola kuva
Marjukka Kaakkola

Riitta: "Kansan pitäisi tajuta yhdistäytyä tärkeimpien asioiden ympärille, oli puoluekanta mikä hyvänsä."

Täsmälleen. Suorassa demokratiassa ei tarvita sellaista 'henkilöpalvontaa' kuin mihin nykyisessä edustuksellisessa demokratiassa olemme tottuneet. Suorassa demokratiassa hoidetaan ASIOITA kuntoon ja äänestetään niistä.

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Tähän on kyllä siltikin syytä pyytää kainuulaisia että kaikki eiliseen Suomen maan myyntiin vihastuneet kokoaisivat puolueista riippumattomat joukkonsa jonnekin. Voisin tulla sinne jonnekin joukkoonne 3-5/7 tai 10/7.
Jos on vähänkään "ieti" saada tällaista aikaan, niin ilmoitelkaahan kainuulaiset topakat ihmiset minullekin! :D

Käyttäjän marjukkakaakkola kuva
Marjukka Kaakkola

Riitta, profiilissasi ei ole yhteystietoja, mutta minulle voi mailata: marjukka.kaakkola@muutos2011.fi

Aurinkoista Juhannusta!

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Viini on hyvää, kun on surua..

Jouko Piho

Suomen valtion on otettava itselleen rahan luomisen oikeus.

Jotta niin tapahtuisi, Suomi tarvitsee vuoden 2015 eduskuntavaaleissa talousdemokratiaa ajavien poliittisten puolueiden suurvoiton.

Yksi sellainen on Suomen Laillisuuspuolue.

Jouko Piho
Suomen Laillisuuspuolueen
puheenjohtaja

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Olet kyllä aivan oikeassa Jouko Piho tuosta talousdemokraattisesta ajattelusta. Muutoinkin olet kainuulaisittain sanoen "tolokku mies" koska et alennu ihmisten syyttelyihin etkä pilkkaamisiin.
En edes heterona pysty olemaan samaa mieltä kanssasi homoseksuaalisista. Vain Luoja itse voi arvioida heidän "syyllisyytensä" ja Jeesuskin oli syntisten ystävä. Jos pohtisit sitä onko Raamatun tulkkaaminen vaiko Luojalle arvioinnin ja tuomitsemisen jättäminen oikeampaa, niin voisit vapautua paljosta ja ehkä toteuttaa Jumalan tahtoa vielä enemmän kuin nyt.
Kiitos kommentistasi ja valoisaa polkua matkallesi!

Jouko Piho

Seuraan Raamatun perusnäkemystä, sekä Vanhasssa testamentissa että Uudessa testamentissa, että homoseksuaalisuus on synti.

Jeesus oli syntisten ystävä, mutta ei synnin ystävä.

Minä jätän Luojalle viimeisen arvion ja tuomion. Sitä ennen minun velvollisuuteni on kuitenkin varoittaa syntisiä heidän syntisistä teistään. Jos en varoita, se luettaisiin minulle viaksi.

Eero Tillanen

Liika valta- ja varallisuuserojen kasvu johtaa lopulta väistämättä sotaan, tämän sanelee entropia. Sitä eivät pysty edes sionistirikolliset kiertämään. Toivotaan, että tuleva sota johtaa heidän täydelliseen tuhoonsa, että heidät hävitetään maan päältä. Aivan kuten kaikki ne, jotka haluavat maailmanvaltaa.

Onneksi en todennäköisesti ole enää itse näkemässä tuota, sillä sen verran on ikävuosia kertynyt. Mutta inhoan sydämeni pohjasta jokaista noistä maanpettureista, jotka olivat EVM-sopimuksen hyväksymisen puolesta. He eivät ole isänmaallisia suomalaisia, tuskin edes ihmisiä. Tuollaiset isänmaanpetturit olisivat heidän vanhempansa saaneet jättää tekemättä!

Sääliksi käy tulevia sukupolvia.

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Monesta sanomastasi olen ihan samaa mieltä Eero. Toki meidän ei pidä katkerina elää tätä loppuelämäämmekään vaikka juuri nyt näin katkeralta tuntuukin. Jahka tässä kerätään hiukkasen voimia, niin pistämme kampoihin Eero ja käytämme yhdessä niitä voimia joita emme uskoneet meillä edes olevan. :D

Pohjan Akka

Voi hyvänen aika!

Millaista lukujen tajua! Millaista yöttömänyön legendaa!

Muistakaa nyt kuitenkin huolehtia lastenlastenne koulutuksesta, jotta pärjäävät siinä maailmassa, joka heidän elettäväkseen muotoutuu.

Käyttäjän MikaTiihonen kuva
Mika Tiihonen

Lapsenlastenne eläkerahat on tuhlattu jo.

Käyttäjän MarkkuPerttula kuva
Markku Perttula

Mikä yhtiö ne Suomen pohjavedet osti?

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Öljylle voidaan kehittää korvaavia menetelmiä mutta ELÄVÄLLE makealle vedelle se on vieläkin vaikeampaa. Suomen maaperällä on koko maapallon tarpeet huomioon ottaen valtavat makean veden varastot. Kansalaiset eivät ole ymmärtäneet että ne voivat olla öljyäkin arvokkaampia tulevaisuudessa.

Suomalaiset luovuttivat eilen nekin silmää räpäyttämättä syytesuojan omaaville pankkiireille ja samalla oman mukavuutensa vuoksi myös lastensa tulevaisuuden. Tätä itsekkyyttä ja lyhytnäköisyyttä voi ihan varmasti syystä surra. Kun ihminen asettaa sen "mitä muut minusta ajattelevat" ja sen kansainvälisyyden tärkeämmäksi kuin sen mitä järkensä heille puhelee, niin silloin hän on muiden käskytettävissä eikä enää edes mieleltään itsenäinen tai luotettava. Näin kävi eilen monille kansanedustajillemme.

Me vanhemmat tuskin olemme itsemme takia huolissamme, meidän elinikänämme nippanappa kaikki kauhuskenariot ehtivät toteutumaan. Osa meistä uskoo joutuvansa syntymään tälle maapallolle uudestaankin ja silloin tuohon orjan asemaan syntyminen on aika pelottava tulevaisuudenkuva.

Puhtaasti mentaalisesti ajatellen me suomalaiset olemme neljännen juurirodun sekoittunutta alarotua viidennen juurirodun ympäröimänä kaikkialta. Se on sekä hyvässä että pahassa. Hyvässä mielessä meillä on kansanviisautta, alitajuista tietoa ja yhteys luontoon jossakin mielessä vieläkin sekä herkkyyttä oppia ja omata nopeasti muiden tietoutta. Luonnonlapsina olemme myös suorasukaisia emmekä osaa ihan yhtä menestyksellisesti olla kieroja kuin muut.

Huonossa mielessä olemme sosiaalisissa taidoissa jäljessä noista viidennen juurirodun naapureistamme ja meitä muualla lähellä ympäröivistä kansoista Euroopassa. Se mitä nyt tapahtuu on se että päättäjämme omassa suunnattomassa kiimassaan kuulua noihin "edistyneempiin" uskovat, että viidennen juurirodun etikettisääntöjä noudattamalla meistäkin kehittyisi simsalabim joitain kansainvälisiä pellejä jotka matkisivat joka armiaan kansan oikkuja parempina kuin omiamme.

Pitkässä juoksussa kielemme ei tule säilymään, historiallisesti suojeltavana hyvin vanhana kielenä sen pitäisi saada suojeltavien kielien status maapallon kielien joukossa. Minua henkilökohtaisesti ei sureta kielemme vaan se menetetty kansamme viisaus jonka nyt olemme uhraamassa muiden määräysvallan alle sinne missä kukaan ei sitä enää huomioi tai sen perään kysy.

Kenties keräilen tässä vielä puhtia kirjoittaakseni joskus taas siitä mitä ajattelen.;)

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

"Puhtaasti mentaalisesti ajatellen me suomalaiset olemme neljännen juurirodun sekoittunutta alarotua viidennen juurirodun ympäröimänä kaikkialta."

Ööö... Alarodun veljeksistä Altti hyppäsi seivästä ja Aaro korkeutta, mutta kerro nyt tästä juurirodusta vähän enemmän.

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Hihhih, voi että olet hauska Jari-Pekka, nauran oikein iloisesti ja kunnolla.
Noita juurirotuja ei minun olisi tietenkään pitänyt edes mainita mutta sorruin siihen. Ne pohjautuvat niihin vanhoihin filosofisiin ajatteluihin että joskus olisi maapallo näyttänyt mantereineen erilaiselta kuin nyt. Että olisi ollut mantereita joissa "sellaisen ja sellaisen" kehitysasteen ihmisiä ja sitten taas myöhemmin toinen manner missä korkeampaa sivistystä ja että senkin mantereen vaivuttua meren syvyyksiin olisi ollut noita erilaisia pelastuneita juurirotuja kuitenkin.

Siitä sitten jatkuu filosofisten oppi-isien keskinäinenkin eripuraisuus ja kuka missäkin on ilmoittautunut Jumalan suoraksi kanavaksi ja lähettilääksi.
Itse olen päätynyt uskomaan sellaista joka on suoraan sanonut että hänenkin ilmoittamaansa on syytä epäillä ja pyytää niitä lukijoitaan testaamaan. Ne noin 5000 sivua joita hän ei edes ehtinyt eläessään julkaisemaan mutta kylläkin ehti luotetulle ystävälleen sanelemaan miten ne on julkaistava, ovat sellaista tekstiä että ennakkokäsitystä tarvitaan.

Vielä tähän päivään mennessä en ole yrittänyt ketään taivutella uskomaan mitään itseni tavoin, mentaali tietous ei tavoita tunne-elämässä täysillä kierroksilla eläviä. Päinvastoin on aika tärkeää se että jokainen edistyy sitä mukaa kuin minkä voi hyväksyä. Kysymyksessä ei ole uskonto jolle pitäisi löytää mahdollisimman paljon kannattajia, päinvastoin. Se mitä uskonnoksi toisille tuputat, siitä olet henkilökohtaisesti myöskin vastuussa ja se jopa kuoleman rajojen yli.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

Nojoo, olen kyllä selvillä Blavatskyn tavasta käyttää tuota käsitettä, kiinnosti vain omasi.

ulf fallenius

Synkkää on mutta uskon vahvasti että euro kaatuu koska yhteistä säveltä ei tunnu löytyvän ja sen jälkeen kaatuu eu:kin.Niin peli ei ole vielä menetetty ja jos markkinvoimat pauhaa sopivasti niin tämä tapahtuu aina vaan nopeammin.Ei heittetä kirvestä vielä kaivoon,vaikeat ajat on edessä mutta uskon euron,eu:uun kaatumiseen ja uudet kauppasopimukset niinkuin valuuttatkin Eurooppaan.

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Voi että toivoisin sinun olevan oikeassa Ulf! Sitä kirvestä ei tietenkään heitetä kaivoon, niin synkiksi emme suostu vaikka siltä kuulostaisimmekin.

Olisi se muuten vahvuuden osoitus jos ihmiset jo etukäteen valmistautuisivat välttämättömän suojaamiseen ja turhuuksista luopumiseen.

Ankeiden aikojen tulo kun on satavarma. Jossakin mielessä monille jopa positiivinen juttu että jättäisivät sen täysin turhan elintason kautta elämisen.

Jouni Haimi

Tiihonen ota joskus ne sinulle määrätyt lääkkeet

Käyttäjän mirjaleenaisoaho kuva
Mirjaleena Isoaho

Hgin yon maailmanpolitiikan professori Heikki Patomäki uudessa kirjassaan "Erokriisin anatomia, mitä globalisaation jälkeen" esittelee maailmanvaluutan ratkaisuna mm. euron ongelmiin. Ei tarvita sitten Tobinin veroakaan.
Ratkaisu on siis demokraattinen globaalikeynesiläisyys, vihreä oppi, jonka ydin on globaalivaluutta.

"Maailmanrahan ja globaalin hallinnan oloissa tarvitaan toki POLIITTINEN ELIN..."

Tässä kaikessa,kuten Riitan kirjoituksessakin, on kyse Uudesta maailmanjärjestyksestä. Siitä mistä Katainen, Lipponen, Niinistö jne. puhuu.

http://mirjaleenaisoaho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/5...

Toimituksen poiminnat